5 Ağustos 2013 Pazartesi

Bilgilendirme

Almanya'dan sevgilerle,

Bundeslager süresince kamp alanında internet erişimimiz olmadığı için uzun bir süre günlüğümüzü güncelleyemedik. Fakat şu anda Siegen'da ailelerle birlikteyiz, buradayken günlüğü her zaman olduğu gibi olabildiğince çabuk bir şekilde güncellemeye devam edeceğiz Bu gecikme için özür diliyor ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz.

Günlük Ekibi

2 yorum:

  1. BİLGİLENDİRME nin BİLGİLENDİRMESİ..
    Merhaba gençler,Merhaba arkadaşlar..
    Sizleri bende burdaki gelişmeler hakkında bilgilendirmek istedim.Futbol meraklıları icin bir iyi birde kötü haberim var.İyi haber Fenerbahçe salzburg engelini 3-1 lik skorla gecerek şampiyonlar ligine katılmak icin son engele geldi.Kötü haber ise maalesef gene Fenerbahceli eski futbolcu Selçuk Yula yı kaybettik.
    Sakarya"nın aydınlık gençleri sayfanızdaki Sakarya nerede uyuyor cümlesinin aksine ben hep o yazıyı Sakarya nerede aydınlanıyor,nereyi aydınlatıyor ama kesinlikle hiç uyumuyor diye düşünüyorum ve yorumluyorum.Bunun detayına girmiyorum ,girmekte istemiyorum ama bugün ve yakın gelecekte sizlerin vereceği aydınlığa bu ülkenin çok ama çok ihtiyacı olacak bu yüzden ışığınız eksik olmasın diyorum.
    Sevgili gençler Ülkemizde ramazan ayını nerdeyse bitirmiş bulunmaktayız.Kısmetse yarın bayramı kutlayacağız.Ben yarının telaşına düşmeden bugünden burada olmak ve yarın başlayacak olan bayram icin hepinizin ama hepininizin ve ayrıca sizleri yetiştiren büyüklerin bayramını kutlamak istedim.Önce kendinize ,sonra çevrenize olan sevginiz ve saygınız daim olsun diyor sağlıklı ve neşeli bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.
    selamlar ,sevgiler..
    ykö.88 ))
    not...kızım özbek cim bayram harçlığını hesabına virman ederek seni borçlu kendimi alacaklı duruma geçirdim.Dönüşte kalomoza hesabını kapatman için alacağım sıcak bir sarılma ve öpücüğü özlemle ve sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Hepinizin mutlu ve eğlenceli zamanlar geçirdiğinizi dinliyor ve takip ediyoruz. Bu organizasyon sizler için iyi bir deneyim ve aklınızda görsel bir bilgi birikimi oluşturduğunu/oluşturacağını ümit ediyor bu durumu da kendi adınıza çok iyi değerlendireceğinizi biliyorum. Sizin dönüş güzergahına geçtiğiniz bu günlerde bizde ramazanı sonlandırıp arife günü ve bayram öncesi hazırlıkları yapıyoruz yarın bayram ramazan bayramının ilk günü bayram tebrikleri ve kabulleri yapacağız bu seferlik sizsiz bir bayram geçireceğiz. Ben buradan siz gençlere iyi bayramlar demek istiyorum . Birbirinizle bayramlaşırken arkadaşlarınıza ailelerinizin de bayramlarını kutladıklarını iletmenizi istiyorum. Hepinize tekrar iyi bayramlar diliyor yanaklarınızdan öpüyorum.

    YanıtlaSil