5 Ağustos 2013 Pazartesi

30 Temmuz- Bundeslager

Herkese Bula’nın 6.gününden sevgilerle,

Sabaha her zamanki gibi ne yapıcağımızı görüşerek başladık. Sonra bol besinli kahvaltımızı ederek 
hazırlanmaya başladık. Bugünü diğer günlerden biraz daha farklı geçirecektik. Kamp alanının biraz dışındaki havuza gidecektik. Havuz öncesi yaptığımız yürüyüşle sabah sporu yaptık denilebilir. Sonrasında da uzun zamandır yapmadığımız bir şeyi yapıp birlikte havuza girdik, plaj voleybolu oynadık. Aynı zamanda da havuzda hem yürüyerek hem eğlenerek çok güzel vakit geçirdik. Hepimizin aynı benim hissetiğim gibi tazelenmiş hissettiğine eminim. Ordan sonra da yine bir yürüyüşle kamp alanımıza döndük.

Akşam bizi eğlenceli bir gece bekliyordu. Kardeş izci grubumuz Hubertus’la Jurtede eğlenceli bir yarışma yaptık. Doğru söylemek gerekirse bu kadar eğleniceğimizi tahmin etmiyorduk. Ayrıca bizim için farklı bir yarışmaydı. O yüzden oyunları öğrenip ileriki kamplarımızda bunu kullanmanın çok daha güzel olacağını düşündük. Yorucu ve bir o kadar da eğlenceli bir günün ardından şimdi yatmaya gidiyoruz.

Hepinize iyi geceler...


Melike Sarı ‘13

1 yorum:

  1. Koca bir yazı henüz İstanbul u terkedememiş biri olarak bu yazıyı okuyunca tatilim geldi..Bu yorumu okurkene sanki Antalya ,kemer ,göynük yöresinden 5 yıldızlı bir tatil merkezinde yaşananlar anlatılıyor gibi hislere kapıldım.Hatta şu uzun zamandır yapmadığımız bir şey yapıp hep beraber havuza girdik !! cümlesi ..bu uzun zaman ne kadar bir zaman..yoksa aguakamping organizasyonumu yapılıyor.??
    Sizlerle oluşan birliktelik açığını, sabırsızca okuyup ,yorumlayıp paylaşma mutluluğuna eriştim.görsel ataçlı yorumlarınızı özlemle beklemeye devam edeceğiz.
    selamlar
    ykö88,,))

    YanıtlaSil