5 Ağustos 2013 Pazartesi

29 Temmuz- Bundeslager

Fahrtın ikinci gününden herkese merhabalar,

Önceki günki yürüyüş ve havuz sefasının ardından yağmur sesleriyle Fahrtın ikinci gününe uyandık.
Yanımızda kahvaltılık malzemelerimiz olmasına rağmen hepimiz çevredeki markete uğramayı tercih ettik. Ayrıca dönüşte buluşacağımız kampın yakınlarındaki gölün kenarında atıştırmak için birkaç abur cubur da yanımıza almayı ihmal etmedik. Kahvaltının ardından yaklaşık 3-4 saat sürecek bir yürüyüşe başladık. 3 saatin ardından otobana çıktığımızda 2 kilometre sürecek bir yol için otostop çekmeyi denedik. Bir düzine araba yanımızdan geçip bizi umursamayınca göle kadar yürüdük. Gölün kenarına vardığımzda insanlar matların üstüne uzanmış abur cubur yiyip, gülüp eğleniyorlardı. 2 saat gölün kenarında dinlendikten sonra kampa giriş yaptık.

Kampta işler yine bizi bekliyordu. Herkes görevine dağılıp bitirdikten sonra akşamki Fahrt dönüşü kutlama programına başladık. Her oba kendi hazırladığı skeçleri sundu ve her oba açısından Fahrtın nasıl geçtiğini gösterdi. Programdan sonra kalan zamanda kampın içindeki kafeleri dolaşıp yorgunluk nedir bilmeden eğlenmeye devam ettik.


Zeynep Nuhoğlu GSL’46

1 yorum:

  1. Fahrt ın ikinci gününde sizi 2km lik bir yolda otostopta umursamayan bir düzine arabaya teşekkürlerimi sunarım.
    Almanya yada her hangi bir Avrupa ülkesini bildiğimi söyleyemem ama günümüz çağında Dünya nın neresinde olursa olsun otostop ruhunun 68 lerdeki gibi olmadığı ve asla olamayacağı inancındayım.
    Yorgunluk nedir bilmeden eğlenmeye devam edin,ama hep gözgöze el ele olun hepiniz hepimizin özleminde gözlerindesiniz.sağlıcakla kalın.
    selamlar.
    ykö88

    YanıtlaSil