5 Ağustos 2013 Pazartesi

27 Temmuz- Bundeslager

Herkese merhabalar,

Kampta geçirdiğimiz iki yorucu günden sonra bizi bir yorucu gün daha bekliyordu. Bugün “Internationaler Abend (Uluslararası Akşam)”ın gerçekleşeceği gündü. Ancak akşama kadar yapılacak başka işler de vardı. Bunlardan biri de teması sirk olan altkampımızda açılacak panayır için yapılması gereken tesisleri kurmaktı. Yapmamız gereken bir salıncak, bir balon dartı, bir de teneke kutu devirme tesisi vardı. Salıncak kurulması güç gerektiren bir tesis olduğu için salıncağı erkeklerin kurmasına karar verildi. Biz de odunlarımızı alıp salıncağı kurmaya başladık. Yaptığımız kapıdan sonra işimizi bu sefer garantiye aldık. Biz salıncağı kurarken grupbaşımız Berksoy Bilgin abimiz ve mezun izcilerimizden Ulaş Abi ve Ayşe Abla kampımızı ziyarete geldiler. En son Berkoy Abi ve Ulaş Abinin de yardımlarıyla salıncağı kurmayı bitirdik. Kampın teknik ekibi de gelip kontrolünü yaptı ve salıncağımıza onay verdi.
Bundeslager 2013'te izcilerimiz
Bu sırada akşam olmuştu ve biz de son hazırlıklarımız yapıp “Internationaler Abend”daki yerimizi aldık. Bu akşamın benim için başka bir anlamı daha vardı, çünkü ben de “Külhanbeyi” kılığına girecektim. Bizimkiler kılığımı beğendi, ancak yabancıların bana bakışları biraz korkmuş gibiydi. Yine de benim oradaki varlığım iyi olmuş gibiydi. Benim dışımda bir de Nasreddin Hoca ve eşeği vardı. Tabii ki onlar daha fazla ilgi çektiler ve beğenildiler. En sonunda insanlar azalmaya başladılar ve akşam bitmiş oldu. Biz de eşyalarımızı toplayıp kamp alanımıza döndük. Bir günün daha sonuna gelmiştik.
Uluslararası Akşam açılışı
Görüşmek üzere


Hira Yiğit Demirkol ‘14

1 yorum:

  1. ALTKAMP..
    Sirk görüntüsü ,görüntüyü geçtim palyaçosu ile şaklabanı ile hatta hatta teneke devirme tesisi ile sanırım en görülesi yerlerden biri..
    Ayrıca eğer ALTKAMP böyle ise acaba ÜSTKAMP nasıl?!! bunuda grubun feldKAMP ı Batuhan Yumurtacı ya özelden bir sorayım eniyisi.)))
    Sakarya izci grubu İstanbul TAKSİM Türkiye
    yazılı resminiz ise özlem giderir cinsten.
    Haydi iyi eğlenceler.
    ykö88))

    YanıtlaSil