14 Ağustos 2009 Cuma

2 Ağustos - Bundeslager 4. Gün

Selamlar
Kampta geçireceğimiz gün sayısı az kalmış yahu. Zaman çok hızlı geçiyormuş kampta. 4. gün olmuş...

Bugün herkes farklı bir gün geçirdi. Herkes, kamptan önce internetten yer ayırttığı programlarda eğlendi, öğrendi, eğlendirdi, öğrendirdi, yeni arkadaşlar edindi. Ben kendi günümü anlatayım yavaştan...

Öğleden önce aktivitesi olarak sabunlu suyla baloncuk yapmaya gittim. Sabunlu sudan baloın yapmak için yarım saat kadar ucunda yün kaplı yuvarlaklar olan sopalar hazırladık. Ve ben de oradaki Alman izci arkadaşlarıma elle baloncuk yapmayı öğrettim. Hani başparmağınla işaret parmağını yuvarlak yapıp üflersin ya; işte onu görünce çok şaşırdılar.

Öğleden sonra da, "Run for Records" (Rekorlara Koş) adı altında, en hızlı şekilde ekmek yedim, su içtim, ip çektim, en uzağa odun attım. Hiç değilse denedim.

Tabii ki kampın amacı bu oyunlar değil, arkadaş edinmek. Bu oyunlarla veya onlarsız her birimiz bir çok arkadaş edindik. Evimize döndüğümüzde de devam ederse bu arkadaşlıklar, sizler de tadını çıkarabilirsiniz.

Sevgilerle, hepimiz çok iyiyiz.
Umur Cem Akbaş

2 yorum:

  1. seni sewiorz....:))) Sanem

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Skarya izcileri
    Çok güzel ve eğlenceli geçen bir kampı başarı ile sonuçlandırıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Başta izci liderlerini tabii ki. Bizler sizlerle guru duyuyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Biraz da sıklıkla haber alsak çok daha mutlu oluruz...
    Sevgilerimizle...
    Nilgün Lütf AKBAŞ

    YanıtlaSil