28 Temmuz 2009 Salı

27 Temmuz - Münih




Önce Deutsches Museum(Alman Müzesi)’u ziyaret ettik. Müzede pek çok alana özel bölümler vardı; ancak bizim ilgimizi en çok “Elektrik Bölümü” ve “Yapay Şimşekler” çekti.

Bilgi dolduktan sonra sıra doğadaydı. “Englischer Garten(İngiliz Bahçesi)” ın engin yeşilliğinde dolaşıp, dinlendik. Günün geri kalan kısmını arkadaşlarımızla Marien Platz(Marien Meydanı)’ta gezerek geçirdik. Günü lezzetli pizza ve pasta ile kapattık. Akşam yemeğinden sonra langırt partisi ile eğlendik, kimileri ise “Harry Potter ve Melez Prens” filmine gittiler. Yarın da Münih sokaklarını eskitmeye devam edeceğiz.

3 yorum:

  1. Sevgili Veliler,
    Bu görev bana taaa Almanya'dan telefon aracılığı ile verildi. Aslında başta böyle bir görevim yoktu ancak, takdir edersiniz ki lider babası olmak zor. Bütün yavrularımız şu an kampta gayet neşeli, sağlıklı bir tatil geçiriyor. Yakın bir yerde internet cafe olmadığı için sayfayı güncelleyemiyorlar. Bu bilgiyi iletmemi benden istediler. Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Sakarya İzcileri,
    Kampınızın sağlık, neşe ve heyecan içinde devam ediyor olması bizler için çok sevindirici.
    Karşılaştığınız sorunları çözebiliyor olmanıza da ayrıca mutlu olduk.
    Sizden sık sık haber almamız, her şeyin yolunda gidiyor olduğunu bilmemiz açısından çok önemli. Buna özen gösterdiğiniz için sizi kutluyorum.
    Hepinizi öpüyorum.
    Çizmelerinizle bol güneşli ve keyif günler...

    Zuhal İÇER

    YanıtlaSil
  3. sağlıklı ve mutlu şekilde kampınızı tamamlamanız biz ailelerin en büyük dileği.Gökçem senden 3 gündür haber alamıyorum her şeyin yolunda olmasını diliyorum.Selamlar,sevgiler,hepinizi çok çok öpüyorum.Leyla Gökten ADANA

    YanıtlaSil